Kontakt

Kontakt Peter


Foto: Christian Mørkeberg

Peter Palmelund-Jahn

Direktør og stifter


Med et solidt fundament som håndværker og ingeniør og en erhvervskarriere som produktudvikler, projektleder og fabrikchef samt snart 20 års konsulenterfaring, har Peter dybe såvel som brede kompetencer inden for de områder, vi arbejder med.

Gennem løbende efteruddannelse og senest en bestyrelsesuddannelse med fokus på SMV'er (små, mellemstore virksomheder) har Peter lært at forstå ejerledere og SMV virksomheder.


Kontakt os

Har det, du har læst, givet anledning til spørgsmål? Send os en uforpligtende besked, og lad os se, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 

Om QRM Instituttet

QRM Instituttet har reduceret gennemløbstider hos danske og nordiske virksomheder med 50-80%, hvilket har medført markante forretningsmæssige fordele, både internt og eksternt. Vores kunder er blevet agile og er nu i stand til at reagere lynhurtigt, og det udnyttes som en ekstra konkurrenceparameter.


Behovet for fleksibilitet og evnen til at reagere hurtigt er stigende i takt med, at kunder efterspørger løsninger, der i højere grad er tilpasset deres specifikke behov. 


Ligeledes er behovet for at have styr på sin værdikæde blevet enndnu vigtigere i takt med den øgede risiko i lange globale værdikæder. QRM sikrer korte, robuste og fleksible værdikæder - og det hjælper vi gerne med!

KONTAKT OS


QRM Instituttet

Obkærvej 12, 7100 Vejle

Peter@qrminstituttet.dk

+45 50 50 46 22